На День Вінниці заплановано масовий показ роликів просто неба. Як розповів газеті „МІСТО" організатор фестивалю Євген Майданик, ролики приймають від всіх бажаючих до 15 серпня. Аби подати ролик - необхідно оформити заявку та пройти попередній перегляд.

Минулого року на цей фестиваль надіслали 120 роликів 80 різноманітних колективів з кількох країн світу. До фіналу дійшов 17 роликів. У конкурсі визначено шість номінацій. Серед номінацій, зокрема, відеокліп, відеоозвучування, авторський відео ролик та „смішне, але інше".

- Останню номінацію вирішили ввести спеціально, аби пародійне чи комедійне відео, яке не можна долучити до жодної номінації, мало можливість отримати нагороду, - зазначив редактор програм "ВІННІціанського" кінофестивалю Олександр Шемет. - Інколи, відео неможливо втиснути в певні рамки.

Оцінюватиме роботи журі. Серед членів журі - КВНщики, митці та культурні діячі країни.  У журі поет-пародист Віктор Байрак, телеведучий та письменник Борис Бурда, дизайнер телеканалу „1+1" Роман Дерига, кінорежисер Андрій Дончик, заслужений журналіст України Іван Педорук та ін.
Переможцям вручатимуть спеціально розроблену під фестиваль статуетку ВІННІціанського слона.


Переглядів: 3253
Поширень: 0