Упродовж дня, до 18:00, вінничани мають змогу придбати для своїх друзів та рідних до Новорічних та Різдвяних свят сувенірну продукцію, виготовлену руками людей з особливими потребами, - прикраси з бісеру, предмети декору, біжутерію, іграшки, ексклюзивні шалі та багато інших цікавинок.

Крім того, під час ярмарку відбулась презентація фотовиставки «Яскраве життя без обмежень» та виставка малюнків. За словами голови громадської організації «Гармонія» Раїси Панасюк фото, які представлені на виставці, засвідчують те, що навіть з фізичними вадами можна вести активний спосіб життя, відвідувати історичні куточки та отримувати позитивні емоції від життя.

У виставці взяли участь центри реабілітації «Промінь», «Еверест», «Джерело», «Обрій», «Гармонія» та «Поділля», а також громадські організації «Паросток», «Відкриті серця», «Воскресіння» та «Надія». Крім того свої роботи демонстрували представники Вінницького районного центру соціальних служб для молоді та вихованці СЗОШ - навчально-реабілітаційного центру та ОСЗОШ - інтернату для дітей з порушенням слуху.


Переглядів: 4007
Поширень: 0