Понад 53 твори - дитячі малюнки, батик, іграшки, зроблені керівником студії, дітьми та дорослими учнями майстрині об\'єднує одне - радісний настрій, яскраві барви та безмежна фантазія.

"У моїй студії немає вікових обмежень: відвідують заняття і діти, і їх бабусі. Малюкам більше подобається живопис - вони яскраво і щиро передають на полотні емоції. Бабусі більше захоплюються виготовленням ляльок-мотанок", - розповіла організатор виставки, керівник арт-майстерні "Скриня", Ірина Шостак-Орлова.

Цікавинкою виставки "Лялькові чудасії" є дебют у Вінниці нової іграшкової техніки з використанням прогіпсованої тканини на каркасі, потім розписану гуашшю та акрілами.

За словами майстрині, у найближчих планах - організація виставок в інших містах, обмін досвідом із творчими майстернями із сусідніх регіонів.

Ірина Шостак-Орлова - відомий в Україні та за кордоном майстер художнього текстилю, член Національної спілки художників України, учасник і переможець міжнародних та всеукраїнських конкурсів, організатор семи виставок. Її роботи є у приватних та музейних колекціях.


Переглядів: 2862
Поширень: 0