Фотовиставка вінницьких фотографів О.Усатюка та А.Товстінчука проводиться з метою ознайомлення вінничан з жанром "вуличної фотографії"* та являється презентацією фотопроекту "ВИХІД".

Відкриття фотовиставки відбудеться 25 березня 2011 року о 17.00 за адресою: м. Вінниця, вул. Фрунзе, 49, Вінницький міський клуб фотомистецтва "Обрій".

Олег Усатюк - член Національної спілки фотохудожників України, учасник та призер багатьох національних та міжнародних фотоконкурсів. Його роботи експонувались в Україні, Польщі, Болгарії, Великобританії, Іспанії, Італії, Германії, Туреччині, Словаччині, Сербії, Франції. У 2010 році прийняв участь у колективних фотовиставках "Два погляди на українську фотографію" (Київ), "Вінницькі фотопроекти -1" (Київ, Суми, Кіровоград), "Вінницькі фотопроекти - 2" (Хмельницький), "Поділля-2010" (Вінниця), "Фестиваль фотоклубів" (Київ), фіналіст "Першого Українського портфоліо-ревю" (м.Чернігів). Персональна виставка "Дорожні знаки" (Вінниця, 2008 р.) Публікувався в українських та російських періодичних виданнях.

Артем Товстінчук - член Національної спілки фотохудожників України, учасник та призер багатьох національних та міжнародних фотоконкурсів. У 2010 році прийняв участь у колективних фотовиставках "Два погляди на українську фотографію" (Київ), "Вінницькі фотопроекти - 1" (Київ, Суми, Кіровоград), "Поділля-2010" (Вінниця), "Фестиваль фотоклубів" (Київ), "Фотовиставка Річ-Порт" (Чернігів), у проекті "Арт-тролейбу" (Одеса), організатор першої "Вінницької школи фотографії". Публікувався в українських та іноземних періодичних виданнях.

На відкритті фотовиставки буде презентовано проект "ВИХІД" та умови участі у ньому.

«ВИХІД»

проект вуличної фотографії

Подібний фото-проект буде проведено в Україні вперше. Всі фотографії проекту будуть зафіксовані протягом одного дня, а cтворені самим містом та повсякденністю буття. Ніяких листівок та красивих пейзажів, тільки "стріт-фото" - сценки із життя вінницьких вулиць, які цікаві в першу чергу не своїми сюжетами, а візуальністю та швидкоплинністю моменту. У проекті мають можливість прийняти участь всі, кому цікава вулична фотографія та місто Вінниця. Готовий проект буде представлено у червні місяці у виставковому залі вінницького краєзнавчого музею.

* Вуличная фотографія (англ. Streetphotography) - жанр документальної фотографії, зробленої в громадському місці: на вулиці, у парку, на пляжі тощо. Вулична фотографія використовує техніку чесної фотографії, за допомогою якої вона відображає реальність такою, якою вона є, без спотворень. "Стріт" обов\'язково знімається в громадському місці, але не кожна фотографія знята в громадському місці - "стріт"! У переважній більшості фотографій присутня людина, є взаємодія або опис середовища і людини.


Переглядів: 4355
Поширень: 0