В минулу суботу в прямому ефірі телеканалу "Україна" відбувся перший тур 4-го сезону шоу "Народна зірка". На одній сцені разом з десяткою виконавців з народу, відібраних за результатами всеукраїнського кастингу, заспівали Влад Топалов, Кузьма Скрябін, Олександр Пономарьов, Анастасія Приходько, Поліна Гагаріна, Катя Бужинська, Ларсон, Діля, Ліза Вассабі і Тетяна Решетняк.

У цьому сезоні виступи учасників шоу "Народна зірка" оцінює оновлений склад журі. До композитора Володимира Бистрякова і актриси Анастасії Заворотнюк приєдналася співачка Лоліта. Сама себе вона гордо називає "дівчиною, яка підсиділа Барбару Брильську", - постійного члена журі попередніх сезонів. У перший день оцінювала нова суддя по-різному: когось заохочувала пряником, когось - била батогом.

Вінничанка Ольга Мельник співає з улюбленцем дівчат - Владом Топаловим
Після виконання композиції "За любовь твою" Влад Топалов став на коліна перед своєю 16-річною партнеркою. Оля Мельник - наймолодша учасниця четвертого сезону шоу. Однак, за її словами, вік таланту не завада. "Оля, у вас такий потенціал, ви всіх переможете", - сказала Лоліта. А ось Анастасію Заворотнюк зацікавив вік Влада Топалова. Дізнавшись, що йому всього лише 25, актриса кокетливо сказала: "Питання знімається. Малувато буде".

Нажаль, не все йде гладко в підготовках завтрашнього виступу. Попри те, що з Владом Олі працюється легко й вона не відчуває "зіркової дистанції", дистанція все-таки встановилася. Майже весь тиждень Оля тренується сама, адже насичена діяльність Влада потребувала його присутності в Москві. Дівчина запевняє, що однаково відчуває підтримку Влада, як це було й на першому виступі: "Коли очікували на рішення журі, я думала, що не витримаю напруження. Але Влад міцно тримав за руку і, справді, допоміг подолати шалене хвилювання".

Другий тур шоу "Народна зірка – 4" - канал Україна, субота, 19:20


Переглядів: 5201
Поширень: 0