У середу, 6 квітня в приміщенні книгарні „Є” відкрилась виставка фоторобіт вінницького фотографа, журналіста, члена фотоклубу „Обрій” Ярослава Наскрипняка.

фотовиставка Ярослава Наскрипняка «своЄ...»

Це не художня виставка, а скоріше репортерський проект, що має за мету пропаганду книжкового, літературного, пізнавального життя. Автор своїми світлинами наче кидає сонячний промінь на сторінки книжок. Бо саме книжка дає можливість сформувати власне бачення світу.

Вибір – за нами. Ми завжди можемо знайти у вирі книжок щось СВОЄ: близьке й зрозуміле, рятівне і захоплююче, веселе й оригінальне – каже автор виставки Ярослав Наскрипняк. Література не дає відповідей на життєві питання, але вона кидає світло на них. Фотографія не показує нам життя, а пропонує подивитися на нього з особливого погляду. Фотовиставка «своЄ...» – це погляд на літературу, а отже, спроба віднайти ключ до її розуміння.

У створенні виставки автору допомагали куратор проекту Анна Савчинська та арт-менеджер книгарні «Є» у Вінниці Олександр Вешелені. Експозиція триватиме з 6 по 27 квітня.
 


Переглядів: 4913
Поширень: 0