Дитячий конкурс «Зоряний дует» втретє зібрав на сцені талановитих вихованців дитячих садочківЦей захід зібрав у залі театру ім. Садовського чимало творчої дітвори, яка залюбки танцювала, співала, уявляла себе принцами та принцесами, казковими героями та дітьми різних народів світу. Поважне журі щедро оцінювало маленьких конкурсантів високими балами, адже за цими виступами стояли виснажливі підготовки та репетиції, години творчого та інтелектуального «штурму» музкерівників, вихователів, хореографів та методистів, нестримне бажання якомога краще виступити і отримати довгоочікуваний подарунок.Дитячий конкурс «Зоряний дует» втретє зібрав на сцені талановитих вихованців дитячих садочків

Дитячий конкурс «Зоряний дует» проходить у Вінниці третій рік поспіль. Участь у ньому бере малеча, яка відвідує дитячі садки міста. Ці творчі змагання прийшли на заміну конкурсу «Панночка», у якому брали участь дівчатка. Для того, аби долучити до заходу і талановитих хлопчиків, у 2009 році було прийнято рішення започаткувати у Вінниці творчий конкурс «Зоряний дует». Відтоді щороку управління освіти міської ради збирає на великій сцені дитячі колективи, які, як професійні артисти, дивують дорослих своїми вміннями і талантами.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь дошкільні навчальні заклади №37, №31, №14, №17 та №18. Дітвора підготувала і показала чотири номери: перший – візитівка із назвою «А ми удвох», другий – «Танцюють всі», третій номер розкрив артистизм та вміння перевтілюватись і мав назву «Зірка плюс зірка», а «Зоряний подіум» показав на скільки творчі та креативні колективи садочків-конкурсантів.

Дитячий конкурс «Зоряний дует» втретє зібрав на сцені талановитих вихованців дитячих садочків

За результатами конкурсу вихованці дитячого садка №37 Конончук Денис та Кочубейник Аня стали «Дует-надія» і водночас завоювали приз глядацьких симпатій; Гончарук Андрій та Зуб Катерина з дитячого садку №18 отримали звання «Дует-мрія»; Зінюк Валентин та Стрик Марія з ДНЗ №31«Дует-фантазія»,Дитячий конкурс «Зоряний дует» втретє зібрав на сцені талановитих вихованців дитячих садочків Байдалюк Денис і Грицай Вікторія ДНЗ№14«Дует-грація». А почесне звання «Зоряний дует-2011» отримали вихованці дошкільного навчального закладу 17 Груба Марійка та Старостін Дмитро.

Заступник міського голови Валентина Балицька, яка також була присутня на святі, привітала усіх конкурсантів і подарувала дітям призи. «Це захід дійсно феєрія талантів, феєрія, в якій живуть щасливі, усміхнені, радісні діти і безумовно талановиті, - поділилась своїми враженнями Валентина Балицька. – Я хочу подякувати перш за все дітям, які взяли участь у конкурсі, адже за цими прекрасними виступами стоїть величезна праця і дітей, і батьків, і працівників дитячих садочків».


Переглядів: 6689
Поширень: 0