Вінницький танцювальний колектив студії “3Z Misfits” поїхав до США. Там у Лас-Вегасі, на 10-ому Міжнародному чемпіонаті танців з хіп-хопу (Word Hip Hop International Dance Championship), він змагатиметься з кращими танцюристами світу. Триватиме конкурс до 31 липня.

Керівник студії “3Z Misfits” та хореограф Jozz ділиться: “Взяти участь у ньому — це вже круто. Бо це найпрестижніший конкурс у світі. До США їдуть шестеро учасників, хореограф і один супроводжуючий. Ми підготували нову школу хіп-хопу, намагались відібрати найкращі танцювальні елементи. Адже наразі існує більш ніж 50 нових стилей. До того ж на чемпіонат приходять подивитись спеціалісти, які відбирають талановитих учасників у школи зірок чи для подальшої співпраці. Транслювати виступи будуть на каналі MTV”

До суддівського складу, за словами Jozza, входять хореографи таких світових зірок: Мерая Кері, Майкла Джексона, Джастіна Тімберлейка... Оцінювати якість танцю вони будуть більш ніж за 50-ма функціями і критеріями. Конкуренція досить жорстока, адже лише минулого року на турнірі змагались представники із 35 країн світу.

Нагадаємо, що ця поїздка стала можливою після того, як студія “3Z Misfits” зайняла ІІ місце у своїй віковій категорії на всеукраїнському Чемпіонаті з хіп-хопу (Hip-hop International Ukraine). Він проходив напередодні у Києві, у Кобзов концерт-холі наприкінці квітня. Від Вінниці на ньому виступала ще студія "Medness crew", вона ж зайняла шосте місце.


Переглядів: 5560
Поширень: 0