Кліп на пісню «Knock Knock» українці з інді-рок групи Brunettes Shoot Blondes виклали на YouTube в середу, 17 вересня. Менш ніж за добу відео, в якому сюжет поступово розгортається на екранах декількох iPhone, iPad і MacBook, зібрало 100 000 переглядів. З тих пір ролик набрав більше 200 000 переглядів, і за словами лідера колективу Андрія Ковальова, ця цифра постійно зростає.

Кліп українського гурту знятий за допомогою гаджетів Apple став хітом на Youtube

Ідея зробити кліп, в якому всі елементи будуть взаємодіяти між собою на різних пристроях, виникла у Андрія під час реалізації одного рекламного проекту - він заробляє написанням музики для реклами. Всього в кліпі задіяно 14 гаджетів фірми Apple, які хлопці збирали по друзям і знайомим. Спочатку, за словами Ковальова, прив\'язки до фірми не було, але потім, заради єдиної стилістики відео, було вирішено використовувати пристрої тільки однієї марки.

Над кліпом працювали в цілому п\'ять осіб, двоє з яких - аніматори з SYT-X, друзі музикантів. Самі рокери повністю розробили сценарій ролика і навіть деякі графічні ефекти.



Переглядів: 7043
Поширень: 0