Озброїти знаннями платників податків у податковій Вінниччини вирішили через створення спеціальних консультаційних Центрів обслуговування платників податків. Податківці обіцяють - просвітницька робота буде на висоті.

Про нововведення у роботі податкової на прес-конференції розповіла заступник голови ДПС у Вінницькій області Ілонна Заскіна.

"В кожній податковій інспекції області, зокрема, і у міській податковій, створюються Центри обслуговування платників податків. Завершення цієї роботи має відбутись 1 травня 2012 року. Всі Центри будуть облаштовані із максимально комфортними умовами для платників. Кожен зможе отримати кваліфіковану консультацію та відповіді на нагальні питання. Там справді працюватимуть одні із кращих працівників податкової служби області. Якщо платник прийшов отримати допомогу - він її отримає", - запевнила І. Заскіна.

За її словами, просвітницька робота із платниками податків ведеться активно. Задіяні всі підрозділи податкової служби. За потреби, податківці "виходять у народ" - виїзджають у трудові колективи, де проводять роз"яснювальну роботу. "Питань щодо деклараційної кампанії викликає дуже багато. Тому, на сьогоднішній день майже в кожній інспекції надають консультації всі підрозділи податкової служби області. За потреби, працівники обласного апарату виїзджають у трудові колективи, де проводять роз"яснювальну роботу. Надають консультації щодо правил подачі Декларацій про доходи фізичних осіб", - переконує податківець.



Переглядів: 3644
Поширень: 0