Нове будівництво, реконструкція та технічне переоснащення склали 81,3% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти – 13,0% та 5,7% відповідно.

У січні-березні 2012 р. підприємствами Вінницької області виконано будівельних робіт на суму 154,9 млн грн, що у порівняних цінах становить 91,1% до обсягів будівництва за аналогічний період минулого року.

Про це повідомляє головне управління статистики у Вінницькій області.

Частка Вінницької області у загальнодержавному обсязі будівельних робіт у січні-березні 2012 р. становила 1,6%. За цим показником Вінниччина посіла п’ятнадцяте місце серед регіонів України.

У січні-березні 2012 р. порівняно з відповідним періодом 2011 р. скоротились обсяги будівельних робіт, виконані підприємствами з будівництва будівель і споруд на 8,4%, з установлення інженерного устатковання будівель та споруд – на 1,2%.

Водночас збільшили обсяги робіт підприємства, що здійснюють будівництво доріг, аеродромів та улаштування поверхні спортивних споруд (у 9,8 рази), підприємства, що займаються іншими будівельними роботами (на 2,9%).

Нове будівництво, реконструкція та технічне переоснащення склали 81,3% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти – 13,0% та 5,7% відповідно.

Зросли обсяги будівництва у містах Хмільнику, Ладижині та Жмеринському, Липовецькому, Козятинському, Вінницькому, Бершадському, Тростянецькому, Томашпільському, Гайсинському, Іллінецькому районах.



Переглядів: 4485
Поширень: 0