При цьому заходи з лібералізації податкової системи будуть запроваджуватися, в першу чергу, відповідно до побажань підприємців. Наразі податківці збирають відповідні пропозиції. Як запевняє головний податківець держави Олександр Клименко, особлива увага приділятиметься думці малого та середнього бізнесу саме в регіонах. Для цього в кожному районі будуть проведені комунікаційні сесії з місцевими підприємцями та громадськістю.

Окрім цього, у приміщеннях органів ДПС та Центрів обслуговування платників податків встановлюються спеціальні скриньки, в яких платники зможуть залишати свої побажання та пропозиції. Також в рамках проведення кампанії щодо збору та узагальнення пропозицій для формування Програми лібералізації державної податкової політики очільники регіональних податкових органів проведуть виїзні "круглі" столи з громадськими організаціями, які представляють інтереси малого та середнього бізнесу. Пропозиції від представників бізнесу збиратимуться й на єдиному веб-порталі ДПС України sts.gov.ua "банер" Пропозиції щодо вдосконалення державної податкової політики”.

Кожному підприємцю держава надає унікальну можливість вдосконалити функціонування податкової системи з огляду на регіональну специфіку та ті проблемні моменти із адмініструванням податків, що виникають на місцях. Тож, шановні підприємці, не залишайтесь байдужими та висловлюйте свої ідеї, пропозиції та побажання.



Переглядів: 3771
Поширень: 0