Серед переможців регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2012» – ДП "Іллінецький лісгосп", ТОВ "Каролінський елеватор", ТОВ "Жежелівський каолін", ТОВ "Крепость", ТОВ "Виробниче підприємство "Пневматик", ПАТ "Вінницький дослідний завод", Спільне українсько-іспанське підприємство у формі товариства з обмеженою відповідальністю "Сперко Україна", ТОВ фірма "ВІНІНТЕРМЕД ЛТД", ТОВ "Вінницьке автотранспортне підприємство-10556", ТОВ "Шефф-Груп", ПАТ "Вінницька харчосмакова фабрика".

Кращі платники податків Вінниччини

Вже третій рік поспіль на Вінниччині проводиться Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків», який був започаткований Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків.

Одинадцять сумлінних платників податків з галузей будівництва, транспорту, медицини, аграрного сектору та сфери надання послуг і торгівлі отримали з рук в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Вінницькій області Ірини Зленко та голови ТВ АППУ Юрія Захарчука дипломи переможців та цінні подарунки.

Очільник Головного управління Міндоходів у Вінницькій області Ірина Зленко зазначила, що свято нагородження переможців рейтингу – це можливість ще раз подякувати підприємствам з високим рівнем податкової культури за сумлінну сплату податків та відповідальність перед державою і громадою.

Високопосадовець відмітила, що зростання кількості учасників рейтингу та визнання 2-х лауреатів на всеукраїнському рівні свідчить і про гідну оцінку діяльності податківців області в напрямку підвищення якості надання сервісних послуг платникам податків та зростання рівня довіри між бізнесом та державою. „Ми горді тим, що за минулий рік зусилля служби по створенню Центрів обслуговування платників податків, розширення спектру надання електронних послуг, зниження кількості перевірок дали гарні результати, - зазначила Ірина Зленко. – Рівень сумлінної сплати податків зріс до 98 відсотків, і лише в першому кварталі цього року, державний кошик отримав рекордні 1,1 млрд. гривень”.

Від імені обласної влади слова вдячності за професіоналізм, залучення інвестицій, створення робочих місць та благодійні справи адресували переможцям заступник голови Вінницької облдержадміністрації Любов Спірідонова, депутат Вінницької обласної ради Наталя Гетце, представники департаментів регіонального економічного розвитку, агропромислового розвитку облдержадміністрації та Вінницької міської ради.

В свою чергу, нагороджені дякували за гідну оцінку роботи очолюваних ними колективів та бажали, щоб ширилося коло сумлінних платників. А святкового настою святу додали талановиті співаки Наталя Савченко, Влад Головатий та студенти Вінницького технічного коледжу.



Переглядів: 6841
Поширень: 0