Наразі, керівник новоствореного відомства повідомила, що офіційно, як юридичні особи, вже зареєстровані Головне управління Міндоходів у Вінницькій області та Вінницька митниця Міндоходів. Наразі відбуваються організаційні заходи, спрямовані на забезпечення виконання функцій територіальними органами Міндоходів. При цьому пріоритети при адмініструванні податкових і митних платежів залишаться незмінними – якісний сервіс, прозоре, прогнозоване та стабільне партнерство.

Ірина Зленко зазначає, що Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко поставив завдання провести реорганізацію максимально швидко, уникаючи при цьому будь-якого дискомфорту для бізнесу.

Отож, очільник обласних підрозділів Міндоходів переконана, що трансформація податкових та митних органів області не створить жодних незручностей і перешкод для якісного надання податкових і митних послуг платникам податків і суб’єктам ЗЕД. Адже, базова інфраструктура – мережа сервісних центрів – працюватиме в штатному режимі та надаватиме весь спектр послуг, а дислокація митних органів не зміниться.



Переглядів: 3139
Поширень: 0