Цим самим  реєстратори розрахункових операцій допомагають своїм власникам зберегти час та кошти на паперовий документообіг. Крім того – мінімізувати особисте спілкування з працівниками підрозділів Міндоходів.

Загалом у Вінницькій області зареєстровано 6579 реєстраторів розрахункових апаратів. Вони фіксують готівкові операції 3270 суб’єктів господарювання регіону. Наразі на 1091 юридичних осіб припадає 3624 апаратів, а на 2179 фізичних осіб-підприємців - 2955 РРО.

Особливою активністю вирізняються бізнесовці, що перебувають на обліку у Могилів-Подільській, Козятинській та Крижопільській ОДПІ. Тут персоніфіковано 69, 42 та 40 відсотків усіх РРО відповідно

Нагадаємо, що наказом Міністерства доходів і зборів України від 26.04.13 №82 затверджено новий Державний реєстр РРО з переліком сучасних моделей РРО з вбудованими модемами або в комплекті з модемами, які дозволені до використання у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг.

Детальну інформацію щодо запровадження передачі даних в електронному вигляді суб’єктами господарювання до органів доходів і зборів можна отримати за посиланням: http://minrd.gov.ua/pro-minrd-ukraini/struktura-/aparat/18-departament-rozvitku-it--elektronni/povyidomlennya/povidomlennya/98076.html.



Переглядів: 2874
Поширень: 0