"Якщо за січень-червень 2012 року до Зведеного бюджету було сплачено 2 млрд. 410,8 млн. грн., то вже з 6 місяців поточного року 2 млрд. 601,7 млн. грн.”, - інформує начальник ГУ Міндоходів у Вінницькій області Ірина Зленко.

Як наголошує високопосадовець завдяки сумлінності суб’єктів підприємництва регіону та простих громадян, їхньому глибокому розумінню важливості своєчасної та у повному обсязі сплати податків, зборів та митних платежів, до бюджетів усіх рівнів надійшло на 190,9 млн.грн. або на 7 відсотків більше минулорічного.

При цьому, до Державного бюджету надійшло 1млрд. 488,9 млн.грн. Це на 67,7 млн.грн. більше проти січня – червня минулого року. Місцеві ж громади на реалізацію соціально-економічних програм та вирішення проблемних моментів отримали 1 млрд. 112,8 млн.грн. або на 123,4 млн.грн. більше минулорічного.

Ірина Зленко підкреслює, що такі здобутки є результатами спільних зусиль бізнесу та влади, після перших кроків із створення системи чітких і зрозумілих для обох сторін правил гри на податковому та митному полі.



Переглядів: 2889
Поширень: 0