Основна функція новоствореного дорадчого органу - стати основним помічником, партнером та свого роду посередником між бізнесом та органами Міндоходів. «Ми постійно звіряли і будемо звіряти правильність обраного курсу з представниками бізнесу та громадськості – каже начальник Головного управління Міндоходів Вінниччини Ірина Зленко. - Окрім того прагнемо сповідувати принцип, що наша служба - насамперед, сервісна».

До слова, з цією метою міндоходівці дослухаються не тільки до членів Громадської ради. Протягом першого півріччя на Вінниччині відбулось майже чотириста засідань „круглих столів” та зустрічей із громадськістю, ініційованих саме податковою службою. Окрім того, представники підрозділів Міндоходів Вінниччини взяли участь у 93 заходах, організованих громадськими організаціями.

Наразі, для підготовки установчих зборів з формування Громадської ради при Головному управлінні Міндоходів, створена і працює Ініціативна група, до складу якої увійшли представники громадських організацій області та ГУ Міндоходів.

Звертаємо увагу громадських організацій, які бажають взяти участь в установчих зборах, що не пізніше 15 липня 2013 року необхідно надати на адресу Ініціативної групи заяву та інші документи. Рекомендації щодо підготовки та надання цих документів розміщено на сайті ГУ Міндоходів у Вінницькій області  (розділ - «Міндоходів у регіоні» підрозділ - «Громадська рада»).



Переглядів: 3097
Поширень: 0