Загалом впродовж 10 місяців 2013 року на Вінниччині було організовано та проведено ряд контрольно-перевірочних заходів щодо виявлення найманих працівників, робота яких використовується працедавцями без документального оформлення трудових відносин та належного оподаткування. Відтак, було виявлено 932 вінничанина, які вже сплатили до бюджету 159,4 тис.грн. податку.

Ще 1230 громадян залучено до оподаткування після встановлення фактів надання ними різних послуг, та отримання доходу без відповідного оподаткування. До місцевої казни вони сплатили 403,2 тис. грн. податків.

Фахівці Головного управління Міндоходів у Вінницькій області наголошують, що і надалі акцентуватимуть свою роботу на виявленні господарюючих суб’єктів, які будуть ховати своїх працівників у „тінь” або здійснювати виплати зарплати „у конверті”, без нарахування та сплати податків і зборів. Окрім того, – приділятимуть максимум уваги упередженню, виявленню та руйнуванню схем ухилення від оподаткування, зокрема ліквідації джерел походження „сірих” грошей для оплати праці.

 



Переглядів: 2720
Поширень: 0