У Вінниці до 4 грудня для оформлення субсидії звернулося на 29% людей більше ніж у 2011 році. Майже всі документи вже опрацьовано. Заяви розглядаються протягом 10 календарних днів. Процес оформлення субсидій максимально спрощений, відпрацьований механізм, який дозволяє уникнути черги. У кожному територіальному відділенні Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» є 10 працівників, які займаються субсидіями. Одного дня 5 з них приймають документи, а 5 – опрацьовують інформацію, наступного дня вони міняються місцями. Так працівники чергуються кожного дня. Документи приймаються з понеділка по четвер з 9 до 17 години, а в п’ятницю з 9 до 16, без перерви на обід.

«Якщо ви сплачуєте за житлово-комунальні послуги більше 10 або 15 відсотків від сукупного середньомісячного доходу всіх членів родини, що зареєстровані у помешканні, ви маєте право на субсидію», – каже перший заступник директора департаменту соціальної політики Наталя Паламарчук. – Також значною підмогою для бюджету вінницьких родин є те, що оформивши субсидію, сім’я отримує 50% знижку на медичні послуги діагностичного центру по вул. Київська,68.»

Є випадки, коли призначення субсидій по звичайному механізму неможливе, тому працює комісія, яка може назначити субсидії, як виняток. За словами Наталі Паламарчук, з початку опалювального сезону у цьому році на розгляд комісії було винесено 3700 справ. З них лише у 33 випадках було відмовлено.

Всюнеобхідну інформацію про житлові субсидії вінничани можуть отримати в «Прозорих офісах» за місцем реєстрації.

Для довідки:

  • Територіальне відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» «Вишенька» розташоване за адресою Проспект Космонавтів, 30, телефон 59-90-45
     
  • Територіальне відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» «Замостя» розташоване за адресою вулиця 50-річя Перемоги, 7, телефон 50-86-30
     
  • Територіальне відділення Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» «Старе місто» розташоване за адресою вулиця Островського, 85, телефон 50-86-26.



Переглядів: 2845
Поширень: 0