Не змінився й перелік документів, які не пізніше 20 лютого 2014 року мають подати претенденти на спецрежим оподаткування до органів доходів і зборів. Основний з них - загальна податкова декларація з податку на поточний рік щодо всієї площі земельних ділянок сільськогосподарського призначення та земель водного фонду, яка подається до державної податкової інспекції Міндоходів за місцем перебування на податковому обліку. При її складанні слід звернути увагу на правильність застосування одиниць виміру показників, які передбачені у декларації та відповідність коду органу місцевого самоврядування за КОАТУУ місцю знаходження земельної ділянки.

Звітну податкову декларацію окремо щодо кожної земельної ділянки слід подати в державну податкову інспекцію Міндоходів за місцем розташування такої земельної ділянки.

Наступний документ - Розрахунок частки сільськогосподарського товаровиробництва, який проводиться у відповідності з наказом Міністерства аграрної політики України від 26.12.11р.№772 та подається контролюючим органам за місцезнаходженням сільгоспвиробника та за місцем розташування земельних ділянок. В такому ж форматі подається довідка про наявність земельних ділянок, у якій зазначаються усі відомості про кожний документ, що встановлює право власності або користування земельними ділянками, у тому числі про кожний договір оренди земельної частки (паю).


Переглядів: 2579
Поширень: 0