Сервіс «Електронна звітність» користується найбільшою популярністю серед вінничан. Загалом на базі інформаційного порталу Міністерства розроблено та запроваджено 13 електронних сервісів для громадян і бізнесу («Інформаційно-довідковий ресурс», «Реєстр платників ПДВ», «Декларування он-лайн», «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», «Акредитований центр сертифікації ключів» та ін.).

Громадяни і бізнес мають можливість безкоштовно отримувати послуги електронного цифрового підпису у 3-х відділеннях Акредитованого центру сертифікації ключів Міндоходів при Вінницькій, Жмеринський та Крижопільській ОДПІ.

Можливості електронних ключів Міндоходів розширено: вони дають змогу клієнтам звітувати в режимі он-лайн не лише до органів Міндоходів, а також до органів державної статистики України та Пенсійного фонду України.

З листопада 2013 року термін дії електронних ключів пролонговано до 2 років. А з грудня 2013 Акредитований центр сертифікації ключів при Міндоходів надає безкоштовні сертифікати також і користувачам Єдиних та Державних реєстрів Міністерства юстиції України.

За 2013 рік більш ніж 15,3 тисячі суб’єктів господарювання Вінницької області відвідали пункти Акредитованого Центру сертифікації, оформили понад 25,3 тисячі електронних ключів та є постійними користувачами електронних сервісів. Найбільше заявників звертається до Вінницького Центру. Для зручності клієнтів щоденно Центр працює з 9:00 до 17:30, а двічі на тиждень (вівторок та четвер) роботу продовжено до 19:30.



Переглядів: 2780
Поширень: 0