Відкрив нараду директор Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації Ігор Івасюк. Він охарактеризував бюджет 2014 року, його особливості та проблеми. Про специфіку фінансування у 2014 році доповів начальник управління фінансів соціально-культурної сфери та місцевих органів влади Департаменту фінансів Віктор Квят.

На Вінниччині обговорили бюджет освітянських установ на 2014 рік

Про стан витрачання бюджетних коштів, спрямованих на виплату заробітної плати розповів заступник директора Департаменту освіти і науки – начальник управління загальної середньої, дошкільної освіти та виховної роботи Андрій Лисак.

Заступник начальника управління професійної освіти, інноватики та науки – начальник відділу економіки, фінансування та статистичної звітності Тетяна Кувшинова зосередила увагу на окремих питаннях бухгалтерського обліку, бюджету 2014 року, кошториси, вимоги до розпорядників коштів, напрями економії бюджетних коштів, своєчасність розрахунків за спожиті енергоносії.

На нараді обговорено стан фінансово-бюджетної дисципліни за наслідками ревізій, виконавську дисципліну установ освіти обласного підпорядкування.



Переглядів: 3319
Поширень: 0