Свої декларації подали майже 4 300 осіб. З них більше третини задекларували дохід від отриманої спадщини та подарунків. Здавали в найм нерухоме майно у 2013 році, згідно поданих декларацій, 240 осіб, а продавали 145.

Щодо отримання податкової знижки − вже майже 3 тис. громадян подали декларації. З них 85 % задекларували витрати на оплату навчання.

Як повідомив на засіданні Громадської ради начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ Міндоходів у Вінницькій області Олег Мартинюк станом на кінець березня, підлягає сплаті 3 млн. 344 тис. грн., а поверненню - 3 млн. 200 тис. грн.

Керівник також звернувся до громадських організацій і ЗМІ з проханням донести до вінничан всю важливість кампанії декларування. Кожен українець повинен виконати свій обов’язок і задекларувати доходи, отримані у 2013 році. Сьогодні добросовісна сплата податків основа не лише фінансування бюджетних призначень, соціальної сфери, виплати зарплат і пенсій. Сьогодні − це питання економічної безпеки держави та добробуту кожної громади.

В Центрах обслуговування, податкових інспекціях області створено сприятливі умови для подання громадянами податкових декларацій про майновий стан і доходи. Декларантів готові приймати у вечірні години, вихідні та святкові дні. Податківці у цей період працюють до останнього відвідувача. Подати декларацію громадяни зобов’язані до 1 травня 2014 року. Також ГУ Міндоходів нагадує, що кожен може подати декларацію не виходячи з дому, скориставшись електронними сервісами та ключами.


Переглядів: 2806
Поширень: 0