Це не просто гроші: 13 мільйонів – кошти від перевиконання бюджету успішного минулого року, а 17 мільйонів – кошти, які не були розподілені при формуванні бюджету. І для Вінниці виділили депутати з обласного бюджету 500 тисяч гривень – на реконструкцію житлового будинку по вул. Литвиненка, 31. Із міського бюджету на цю необхідну справу виділяють мільйон.

На внутрішні ремонтні роботи у обласному муздрамтеатрі ім. Садовського піде 2,7 млн. грн. – щоб не зупиняти театр на капітальний ремонт, його робитимуть поступово – спочатку опалення, потім - залу і так далі. На потреби обласної дитячої лікарні виділили 2,5 млн. грн., для обласної лікарні ім. М.Пироговамільйон. Додаткові кошти було виділено дитячо-юнацькій спортивній школі з футболу «Нива-Світанок», не обділили увагою депутати і дітей, хворих на ДЦП, з установи «Ангел надії», що в Могилеві-Подільському.      

Уперше з обласного бюджету 16 мільйонів гривень піде на ремонт комунальних доріг – тобто, доріг, які є на балансі сіл і селищ.
- Ми створимо комісію, і на конкурсній основі розподілимо гроші тим, у кого будуть проекти, і за умови співфінансування з місцевих бюджетів, - пояснив голова постійної комісії обласної Ради з питань бюджету Леонід Козодой. Хотілося б, щоб сільські дороги стали кращими.


Переглядів: 3514
Поширень: 0