Аби забезпечити надходження ПДФО до місцевого бюджету територіальні органи фіскальної служби Вінниччини проводять роботу у спільних комісіях з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із виплати зарплати.

Минулого місяця податківці, провівши засідання комісій спільно із головами місцевих органів влади та керівниками підприємств, заслухали 13 суб’єктів господарювання, які мають заборгованість по заробітній платі та податку на доходи фізичних осіб. Після цього усі вони погасили заборгованість. А щоб підвищити зарплати найманим працівникам протягом січня 2015 року заслухали більше півсотні юридичних та фізичних осіб, майже усі з них також збільшили зарплати своїм працівникам. Також, згідно затверджених графіків погашення заборгованості,  на засіданнях робочих груп в ДПІ області заслухали 14 суб’єктів господарювання – боржників, усі вони ліквідували заборгованість та до бюджету надійшло податку на доходи фізичних осіб в сумі 8,3 тис. грн. У результаті вжитих заходів в цілому по області погашено заборгованість по заробітній платі в сумі 1042,7 тис. грн. та надійшло податку на доходи фізичних осіб майже 9 тис. грн.

Крім того проводилась індивідуальна роз’яснювальна робота з керівниками підприємств. Зокрема, протягом минулого місяця відбулися співбесіди з керівниками 45 юридичних осіб та 116 фізичних осіб – підприємців, усі вони також підвищили зарплати працівникам.



Переглядів: 2314
Поширень: 0