Саме стільки громадян Вінниччини відзвітували про отримані минулого року доходи, більші 1 мільйона гривень. Інформацію повідомляє управління доходів і зборів із фізичних осіб Вінницької обласної фіскальної служби, станом на 1 травня 2015 року.

44 мільйонери задекларували понад 187 млн. 316 тис. гривень: десятеро із них отримали дохід від продажу нерухомого майна, 8 – отримали зарплату від двох і більше податкових агентів, 6 – доходи у вигляді спадщини, 5 громадян – прибутки у вигляді дивідендів, 4 – доходи від операцій з інвестиційними активами, 4 громадянина – доходи від здавання в найм нерухомого майна, троє – іноземні доходи, двоє – доходи у вигляді роялті, 1 громадянин – доходи від продажу рухомого майна, 1 громадянин – доходи у вигляді додаткового блага. Сума утриманого податку податковими агентами – складає більше 14 мільйонів гривень. А самостійно сплатити державі вони повинні майже 1, 6 млн. гривень ПДФО.      

Загалом у Вінницькій області майже 14 тис. громадян, які не є суб’єктами господарської діяльності, задекларували свої доходи, отримані протягом 2014 року. З них майже 5 тисяч громадян скористалися правом на податкову знижку за наслідками минулого року. За результатами опрацювання декларацій фіскали встановили, що вінничани задекларували дохід на загальну суму майже 659 мільйонів 226 тисяч гривень. грн. За наслідками розрахунків нараховано до сплати 17 млн. 507 тис. грн. та до повернення – 5 млн. 428 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.



Переглядів: 3491
Поширень: 0