На оперативній нараді з керівниками теплоенергетичного комплексу міста перший заступник міського голови Іван Михайлюк повідомив, що до 1 жовтня підприємствам-боржникам надсилатимуть телеграми, в яких буде вказано, що в зв\'язку з заборгованістю за спожиті газ та тепло, - опалювальний сезон для такого підприємства не розпочнеться вчасно.

ДК «Газ України» вимагає 100% проплати за споживання блакитного палива. На разі ж станом на 22 вересня поточного року борг установ та організацій міста, які фінансуються з державного бюджету, становить 2 млн. 723 тис. грн., що майже на мільйон гривень більше ніж за даними минулого року (1 млн. 728 тис. грн.).

Борги ж населення за спожиті послуги по гарячому водозабезпеченню та теплопостачанню у порівнянні з 2008 роком зросли на 10 мільйонів - якщо в минулому році перед початком опалювального сезону сума заборгованості становила 14 млн. 594 тис. грн., то зараз заборгованість становить 24 млн. 845 тис. грн. По інших споживачах також спостерігається збільшення заборгованості перед теплоенергетичними підприємствами. Зокрема, перед початком опалювального сезону 2008 року борги інших споживачів становили 2 млн. 812 тис. грн., цьогоріч - 3 млн. 901 тис. грн.


Переглядів: 2803
Поширень: 0