Зазначену суму вдалося мобілізувати за рахунок вжитих фіскальною службою області заходів. Із цієї суми до Державного бюджету надійшло 60,5 млн. грн., до місцевих бюджетів – 45,9 млн. грн.

У розрізі податків надходження по податку на додану вартість складають 34,3 млн.грн., податку на прибуток 13,9 млн.грн., платі за землю – 4,1 млн.грн., ПДФО – 2,9 млн.грн., акцизному податку – 1,1 млн.грн., інших податках та зборах – 50,1 млн. гривень.

За рахунок реалізації майна боржників (рухомого і нерухомого, цілісних майнових комплексів, майна банкрутів) протягом січня – червня 2015 року до бюджетів усіх рівнів спрямовано 3,6 млн. гривень.

Окрім того, на виконання рішень суду в рахунок погашення податкового боргу, стягнуто з рахунків боржників в обслуговуючих банках 0,6 млн.грн., за виконавчими документами через органи ДВС – 1,5 млн. грн., за рахунок вилучення готівкових коштів до бюджетів усіх рівнів спрямовано 0,2 млн.грн.

За підсумками першого півріччя цього року податкова заборгованість по області скоротилася на 19,5 млн.грн. або на 3,7%. Зокрема, податковий борг по податку на прибуток зменшився на 8,8 млн.грн., по ПДВ на 14,1 млн.грн. та по ПДФО на 5,7 млн.грн. Разом з цим, дещо зріс податковий борг з плати за землю, з акцизного збору.



Переглядів: 2994
Поширень: 0