Головне управління ДФС у Вінницькій області інформує, що 18 серпня 2015 року оприлюднений в «Офіційному віснику України» та набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 1 липня 2015 року № 611 «Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є органи Державної фіскальної служби України, та Порядку відшкодування цих витрат».

Порядком, який розроблено з метою реалізації положень Закону України "Про доступ до публічної інформації», встановлено наступне.

Безкоштовно надаються документи за запитом на інформацію:

  • особі у разі надання інформації про неї;
  • щодо інформації, що становить суспільний інтерес;
  • обсягом, що не перевищує 10 аркушів.

У разі необхідності виготовлення більш як 10 аркушів запитуваних документів, запитувачі інформації відшкодовують фактичні витрати на копіювання та друк документів на підставі рахунків. Вартість витрат на копіювання та друк запитуваних документів залежить від формату паперу, виду послуг та становить від 0,1 до 0,4 відсотка розміру мінімальної заробітної плати.

Оплата рахунка здійснюється у будь-якій фінансовій установі, зручній для запитувача інформації. Запитувані документи надаються протягом трьох робочих днів після підтвердження факту оплати.



Переглядів: 3006
Поширень: 0