На сьогодні в частині взяття на облік платників органами Державної фіскальної служби реалізовано положення законодавства щодо започаткування бізнесу протягом 24 годин.

Взяття на облік платників органами ДФС здійснюється на підставі відомостей із Єдиного державного реєстру (ЄДР) у день їх надходження.

На кожне повідомлення із ЄДР у день надходження формуються дані про взяття на облік платника податків та платника єдиного внеску, які включаються до реєстру. Такі дані можна отримати через он-лайн сервіс отримання відомостей з ЄДР на сайті usr.minjust.gov.ua. Їх можна переглянути у режимі «Безкоштовний запит».

Водночас на офіційному веб-сайті ДФС щоденно оприлюднюються дані про взяття на облік платників податків та платників єдиного внеску із зазначенням його класу професійного ризику виробництва.

Дана інформація доступна через банери «Дані про взяття на облік платників податків» та «Реєстр страхувальників».

Довідково:

За вересень 2015 року із ЄДР надійшло та опрацьовано фіскальними органами 21,3 тис. відомостей щодо новостворених юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, із яких понад 700  суб‘єктів господарювання взято на облік в органах ГУ ДФС у Вінницькій області. 



Переглядів: 3056
Поширень: 0