Сьогодні у Вінниці побували представники Міжнародної спілки бізнесменів України та Туреччини. Вони ознайомилися з роботою міської ради та Прозорого офісу зокрема, цікавилися індустріальним парком, ситуацією з ринком житла, легкою промисловістю тощо. Гості відмітили розвинуту інфраструктуру міста, його охайність та чистоту.

До Вінниці часто проїздять делегації не лише з інших міст України, а й інших держав. Так, нещодавно з роботою Прозорого офісу знайомилися гості з Англії.  А 21 жовтня – представники Міжнародної спілки бізнесменів України та Туреччини.

Про місто їм розповіла заступник міського голови Галина Якубович. Вона поінформувала гостей про збільшення території Вінниці, підприємства, які працюють в обласному центрі, в тому числі й з іноземним капіталом. Представники Міжнародної спілки бізнесменів України та Туреччини цікавилися індустріальним парком Вінниці та його особливостями.

Інвестувати в будівельну галузь Вінниці мають наміри бізнесмени з Туреччини

«Турецькі компанії мають достатній капітал та бажання інвестувати закордон. Україна як сусід, є хорошим партнером, має хороший потенціал для нових інвестицій. Тому ми активно працюємо над новими інвестиціями в Україні, тому й організували візит до різних обласних регіонів, у тому числі й до Вінниці», – каже віце-голова RE/MAX UKRAİNE Бурак Пехліван.

Віце-голова AUSİD, президент Українсько-Азербайджанської асоціації підприємців Алі Алієв зазначив, що давно знайомий з Вінницею та має за честь працювати з нашим містом. «Я добре пам’ятаю, якою була Вінниця 10 років тому. Як на мене, сьогодні Вінниця – попереду всіх областей по Україні, у тому числі й Києва. Тут дуже чисто, охайно, чудова інфраструктура. Незабаром ми плануємо реалізувати у Вінниці перший свій проект. І наше успішне входження на вінницький ринок буде хорошим прикладом для наших бізнесменів і вони зможуть сміливо інвестувати у Вінницю».

Інвестувати в будівельну галузь Вінниці мають наміри бізнесмени з Туреччини

«Ми хочемо й надалі підтримувати гарну традицію співпраці між турецькими та українськими підприємствами. Сподіваюся, що разом будемо допомагати їм у подальшому розвитку», – каже комерційний аташе Посольства Республіки Туреччина, дипломат Хайдар Коцак.

«26 листопада у Туреччині в торгово-промисловій палаті Стамбулу відбудеться День України. Ми, як представники спілки бізнесменів, виступатимемо та робитимемо презентацію України, а після сьогоднішнього візиту, й Вінниці зокрема», – зазначив Бурак Пехліван.

Інвестувати в будівельну галузь Вінниці мають наміри бізнесмени з Туреччини

Довідка

Туреччина є одним з найважливіших торговельних партнерів України, у торгівлі з яким наша держава традиційно має позитивне сальдо. Щодо турецьких інвестицій у Вінницю, то станом на 1 липня 2015 р. в економіку міста від партнерів-нерезидентів з Туреччини надійшло 4,7 млн. дол. США, що складає 54 % від загального обсягу.

У 2004 році підписана угода про побратимство між Вінницею та містом Бурса (Туреччина).



Переглядів: 5288
Поширень: 0