За 11 місяців платники податків Вінниччини сплатили до зведеного бюджету – майже 4 мільярди 289,5 мільйонів гривень. Це, як зазначає начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан,  на 535,3 мільйона гривень більше січня-листопада  2014 року.

При цьому, до Державного бюджету надійшло близько 1 мільярда 522,6 мільйонів гривень. Порівняно з минулорічним збір платежів до Держказни зріс на більш ніж 85,9 мільйонів гривень. Місцеві бюджети протягом січня-листопада цього року отримали понад 2 мільярда 766,8 мільйонів гривень. Це більш ніж на 449,4 мільйонів перевищує показники 11 місяців 2014 року.

Мирослав Продан каже, що зростання надходжень до зведеного бюджету відбулось, насамперед, за рахунок збільшення сплати податку на додану вартість та акцизного податку з вироблених в Україні товарів, податку на доходи фізичних осіб, єдиного податку та плати за землю. Окрім того, на ріст бюджетних платежів вплинуло і запровадження справляння в поточному році акцизного податку з реалізації в роздрібній торгівлі підакцизних товарів.

Отож, підсумовуючи результати роботи 11 місяців, очільник фіскальної служби Вінниччини ще раз наголошує на тому, що своєчасна та повна сплата податків і зборів до бюджетів усіх рівнів – це одна і передумов відновлення фінансової стабільності та добробуту нашої держави загалом та кожного її громадянина зокрема.



Переглядів: 2697
Поширень: 0