За словами Начальника управління аналізу ризиків та протидії митним правопорушенням Вінницької митниці ДФС Олександра Кензіра станом на 07.12.2015 порушено 559 справ про порушення митних правил. Загальна вартість предметів правопорушень становить 9 млн. 610 тис. грн.

Ось і днями, у зоні діяльності митного поста “Дністер” Вінницької митниці ДФС, під час проведення митного контролю рейсового автобусу марки «SETRA», що слідував з України в Р.Молдова, в багажних відсіках та технічних порожнинах транспортного засобу були виявлені приховані від митного контролю промислові та продовольчі товари. Серед контрабанди – 20 спеціальних засобів індивідуального захисту (бронежилети, виготовлені не за військовими стандартами), 343 упаковки силіконових твістерів, 19 поліетиленових упаковок гербіциду «Карибу» (СП CARIBOU) вагою нетто 600 гр., понад 40 кг охолодженого лосося та 25 кг ікри лососевої зернистої (горбуші). Загальна вартість прихованих від митного контролю товарів перевищила154 тис.грн.

Наразі за даним фактом Вінницькою митницею порушено справу про ПМП за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 483 МК України. Триває провадження у справі.



Переглядів: 1981
Поширень: 0