Більше 500 літрів елітної алкогольної продукції з ознаками підробки зупинили оперативні співробітники фіскальної служби Вінниччини спільно з працівниками УСБУ та прикордонної служби у Вінниці в рамках загальнодержавних операцій «Акциз-2016» та «Рубіж-2016».

Незаконний товар виявлено у напівпричепі вантажівки. Територією України він розповсюджувався через мережу кур’єрської доставки. Горілка, віскі та коньяк, фасовані у тетра-пакети та скляні пляшки, містили явні ознаки підробки, не мали марок акцизного податку встановленого в Україні зразка.

Вилучення відбулося в рамках кримінального провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України щодо незаконного виготовлення та збуту підакцизних товарів, скоєного групою осіб, при відпрацюванні викритого на початку цього року нелегального цеху з виробництва алкогольних напоїв. Сурогат, виготовлений в кустарних умовах, реалізувався через мережу Інтернет під виглядом елітних алкогольних напоїв.

Фіскали зупинили нелегальну партію алкоголю, що доправлявся до Вінниці

На даний час незаконний товар на суму понад 130 тис. грн. вилучений. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію та розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання, транспортування з метою подальшої реалізації незаконно виготовлених алкогольних напоїв на території  Вінницької області.



Переглядів: 2560
Поширень: 0