Впродовж 2015 року у представництвах Акредитованого центру сертифікації ключів цифрового підпису, які функціонують у Вінницькій області видано понад 27,7 тисяч ключів електронного цифрового підпису. За словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослава Продана їх отримали представники 3150 юридичних осіб та 6204 фізичних осіб платників податків регіону.

До речі, на Вінниччині представники бізнесу, держустанов, органів місцевої влади та самоврядування, громадських інституцій тощо мають можливість безоплатно отримувати посилені сертифікати електронного цифрового підпису в 3 відділеннях АЦСК ДФС.

Серед факторів, які впливають на кількість користувачів Центрів сертифікації, Мирослав Продан зазначає збільшення різновидів електронних сервісів, що надаються Державною фіскальною службою. Насамперед – це отримання численних послуг в режимі он-лайн, можливість подання електронних декларацій, реєстрація бізнесу у фіскальній службі за 24 години, функціонування „Електронного кабінету платника”.

Додамо, повний перелік он-лайн послуг та інших електронних сервісів ДФС можна побачити на веб-порталі Державної фіскальної служби України або на суб-сайті Головного управління ДФС у Вінницькій області.



Переглядів: 2752
Поширень: 0