Їх озвучив начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський.  Зокрема представникам ЗМІ регіону він повідомив, що проти аналогічного періоду минулого року збір платежів за І квартал 2016 року зріс у півтора рази та перевищив 1,5 мільярди гривень.

При незначному рості показників економічного стану регіону, нам вдалось забезпечити суттєвий приріст основних бюджетоформуючих платежів. Так, суми сплачені до держбюджету збільшились у 1,7 рази і склали 201 млн.грн. Зокрема з податку на додану вартість – у 1,5 рази та становлять 182,2 млн.грн., військового збору – в 1,4 рази і склали 59,6 млн.грн.”, - зауважив Руслан Осмоловський. За словами високопосадовця це свідчить про те, що електронне адміністрування ПДВ, та інші заходи з детінізації економіки дозволяють нарощувати позитивну динаміку за бюджетними платежами.

У фіскальній службі Вінниччини підбили підсумки роботи за І квартал

Збільшення надходжень до місцевих бюджетів стало можливим також і в результаті децентралізації. Якщо у 2014 році основними джерелами доходів місцевих бюджетів були податок на доходи фізичних осіб, плата за землю та єдиний податок, то починаючи з 2015 року до них приєднались акцизний податок з реалізації в роздрібній мережі підакцизних товарів, 10% податку на прибуток, податок на нерухоме майно та транспортний податок. Внаслідок таких змін надходження до місцевих бюджетів в І кварталі п.р., порівняно з І кварталом 2014 року зросли в 1,6 рази  або на 335,5 млн.грн

На завершення спілкування Руслан Осмоловський наголосив, що основним меседжем, яким мають керуватись у оновленій фіскальній службі, не заважати працювати бізнесу! Натомість створити для нього комфортні умови отримання інформаційних та електронних сервісних послуг.



Переглядів: 2298
Поширень: 0