В рамках проекту ЄС «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області» 8 червня 2016 року було проведено додатковий семінар для підприємців із числа переселенців на тему: «Бізнес-планування. Підготовка до конкурсу бізнес-планів з метою отримання фінансової підтримки». Необхідність у його проведенні була викликана великою активністю переселенців, оскільки замість запланованих 35 чоловік, виявили бажання взяти участь у заході 80 осіб. Учасники заходу вчилися як правильно написати бізнес-план та в чому полягають особливості його захисту.

Під час семінару фінансовий консультант проекту ЄС «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області» Олексій Боєнко розповів присутнім про появу в рамках даного проекту ЄС ще одного механізму допомоги ВПО - надання компенсації вартості придбаного обладнання та основних засобів. Також, він повідомив, що з 1 червня 2016 року оголошено конкурс бізнес-планів. Усі бажаючі підприємці з числа переселенців та фізичні особи-переселенці, які бажають започаткувати власну справу, можуть подавати бізнес-плани з необхідним пакетом документів до офісу Проекту за адресою: м. Вінниця, вул. М.Оводова 38, к. 308.

Для переселенців та підприємців із зони АТО в рамках проекту ЄС провели семінар на тему бізнес-планування

Бізнес-тренер ВОПО "Джеро надії" Маргарита Хазіна докладно розповіла, як підготувати бізнес-план відповідно до вимог Положення про конкурс. Вона також озвучила нюанси захисту бізнес-планів та надала консультації вимушеним переселенцям щодо працевлаштування, звітності та оподаткування заробітної плати найманих працівників.

Для переселенців та підприємців із зони АТО в рамках проекту ЄС провели семінар на тему бізнес-планування

Під час жвавої дискусії із фахівцями проекту обговорено механізми реалізації проекту підтримки бізнес-переселенців. Нові члени громади мали змогу безпосередньо отримати відповіді на хвилюючі питання щодо умов Положення про проведення конкурсу бізнес-планів.



Переглядів: 2370
Поширень: 0