Приємною новиною для тиврівських громадських активістів розпочалася прес-конференція начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського. Нещодавно в ході зустрічі очільника обласного фіскального відомства з підприємцями і громадськими діячами Тиврівського району обговорювалися проблемні питання, що виникли в процесі укрупнення податкових інспекцій області. В результаті конструктивного діалогу було внесено зміни до структури місцевих податкових органів і Тиврівське відділення ввійшло до складу Вінницької ОДПІ.

Руслан Осмоловський запевнив платників податків регіону, що фіскальна служба області і в подальшому готова обговорювати проблемні питання ведення бізнесу та спільними зусиллями шукати шляхи їх вирішення. «Вміння виправляти помилки – велика наука. Головне завдання, яке я ставлю перед собою і підлеглими, щоб в процесі будь-яких перетворень і змін, платнику податків ставало комфортніше і простіше сплачувати податки» - наголосив посадовець.

Тиврівське відділення увійшло до складу Вінницької ОДПІ

Голова спілки підприємців Тиврівського району Костянтин Гавриш звернувся до присутніх представників мас-медіа: „Це приклад взаємодії влади та бізнесу. Ми розуміємо соціальну відповідальність платників податків перед громадою і приємно, що проблеми, які ми обговорили з керівництвом ДФС у Вінницькій області, було вирішено оперативно”.



Переглядів: 2399
Поширень: 0