Головне управління статистики у Вінницькій області доводить до Вашого відома, що відповідно до статті 18 Закону України “Про внесення змін до Закону України” “Про державну статистику” всі респонденти зобов’язані безкоштовно, в повному обсязі, за формою, передбаченою звітно-статистичною документацією, у визначені терміни подавати органам державної статистики достовірну статистичну інформацію.

Повідомляємо, що усі підприємства з кількістю працівників 10 осіб і більше, які згідно з даними бухгалтерського обліку у 2010 році мають заборгованість перед працівниками з виплати заробітної плати (станом на 1 лютого 2010р., або у разі виникнення заборгованості упродовж року) подають на адресу Головного управління статистики у Вінницькій області державну статистичну звітність за формою №1-ПВ (місячна) “Звіт з праці”, що є обов’язковим!!!

Крім того, усі державні, казенні та комунальні підприємства, у яких відповідно до даних бухгалтерського обліку має місце заборгованість перед працівниками із виплати заробітної плати в обов’язковому порядку повинні упродовж 2010р. звітувати по формі  1-ПВ (місячна) “Звіт з праці”.

Додатково повідомляємо про те, що на підставі статті 1863 Кодексу України “Про адміністративні правопорушення” за неподання статистичних даних для проведення державних статистичних спостережень передбачено накладання на посадових осіб штрафу в розмірі від десяти до п’ятнадцяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а за ті ж дії, вчинені повторно протягом року – у розмірі від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів.

Бланки статистичних форм необхідно отримати за адресою:
21100 м.Вінниця, Хмельницьке шосе, 15
ГУС у Вінницькій області, управління статистики праці,
8-й поверх, кімнати 801, 804, 808,
тел.
52-57-72


Переглядів: 4433
Поширень: 0