Продовжуються виплати компенсацій за придбане обладнання в рамках проекту ЄС «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області». За минулу неділю ще 3 підприємці отримали на свої рахунки кошти, витрачені ними на купівлю обладнання для ведення бізнесу. Таким чином, уже 19 із 25 підприємців,які перемогли у конкурсі бізнес-планів в рамках проекту ЄС, отримали фінансову підтримку.

Станом на сьогодні, загальна сума отриманих компенсацій - понад 3,9 млн. грн. Завдяки цим коштам у Вінницькій області буде відновлено роботу міні-сироварні «ElGreco», збільшено потужності компанії з виробництва засобів індивідуального протипожежного захисту, компанії з виробництва окулярів, відкрито клас з навчання іноземної мови, перукарню для маленьких вінничан, збільшено потужності компанії з виробництва будівельних сумішей, з нуля створено бізнес з обладнання кулерами для води в офісах, створено копіювальний центр та багато ін.

19 підприємців, які перемогли у конкурсі бізнес-планів в рамках проекту ЄС, вже отримали фінансову допомогу

Нагадаємо, що в червні 2016 року проводився конкурс з надання фінансової підтримки переселенцям в рамках реалізації проекту ЄС«Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області». В рамках конкурсу переселенці подавали документи для отримання компенсації на започаткування або розширення власної справи.В результаті конкурсна комісія обрала 25 переможців із 39 поданих заявок на загальну суму 5 млн. 200 тис. грн. В результаті реалізації проекту, у Вінницькій області буде створено 127 робочих місць.

19 підприємців, які перемогли у конкурсі бізнес-планів в рамках проекту ЄС, вже отримали фінансову допомогу

Більш детальну інформацію про проект ЄС можна знайти на офіційному веб-сайті проекту www.ardvin.org.ua або на сторінці у Facebook.



Переглядів: 2943
Поширень: 0