ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат» продовжує розвиватись та нарощувати обсяги виробництва. Наразі це підприємство за потужністю вже посідає лідируючі позиції в Європі. За добу тут переробляється 50 вагонів сировини та виготовляється майже 1,5 тони олії.

В планах підприємства збільшити потужності переробки бобів сої на 200 т/добу з кондиціюванням та вологотепловою обробкою.

Сьогодні на підприємстві «ViOil» побували міський голова Сергій Моргунов та голова облдержадміністрації Валерій Коровій. Голова правління ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат» Дмитро Чаленко розповів, що за дев’ять місяців поточного року на підприємстві проведено реконструкцію на олійноекстракційному виробництві, що збільшило добову потужність переробки олійного насіння. Також у цьому році впроваджено у виробництво нові технологічні лінії та технологічні процеси.

 Вінницький олійножировий комбінат планує виготовляти лляну олію

 Вінницький олійножировий комбінат планує виготовляти лляну олію

Наразі продукція з вінницького підприємства експортується у більш ніж 60 країн світу. Фінансовий директор Промислової групи «ViOil» Алла Власюк каже, що підприємство не має проблем із збутом продукції, оскільки має високу якість, яка відповідає усім міжнародним стандартам.

 Вінницький олійножировий комбінат планує виготовляти лляну олію

У найближчих планах підприємства – запровадження виробництво олії з льону. Яка вона на смак, вже спробували Сергій Моргунов та Валерій Коровій і відзначили, що ця олія одна із найбільш корисних. До її складу входять Омега-3 кислоти.

 Вінницький олійножировий комбінат планує виготовляти лляну олію

Міський голова Сергій Моргунов перебуваючи на підприємстві зазначив, що ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат» є ще одним прикладом соціально відповідального бізнесу. «ViOil бере активну участь у розвитку території, підтримує проекти щодо благоустрою зон відпочинку, облаштування дороги, тротуарів. Це якраз приклад, коли бізнес і влада співпрацюють у різних аспектах – у розвитку території та розвитку підприємства. Це один із чинників сильної територіальної громади», - сказав Сергій Моргунов.

Додатково

Наразі на підприємстві працює 877 чол. Обсяг реалізованої продукції за січень – жовтень 2016р. становить 2,552 млрд грн. Асортимент продукції складає понад 60 найменувань.

Основні види продукції :

  • олії рослинні нерафіновані, рафіновані дезодоровані наливні та фасовані;
  • кондитерські та кулінарні жири, саломаси різних марок;
  • м’які маргарини в асортименті різної калорійності;
  • шроти тостовані;
  • лушпиння гранульоване;
  • кисень технічний.

ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат» є одним з найбільших і найпотужніших підприємств з переробки олійних культур і виробництва рослинних олій та жирів в Україні.



Переглядів: 9043
Поширень: 0