Платники податків Вінниччини перевищили минулорічні внески до зведеного бюджету більш ніж на 968,5 мільйонів гривень. За перший квартал 2017 року вони перерахували до зведеного бюджету близько 2 млрд. 555,3 млн. грн. За словами начальника Головного управління ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського, минулорічні показники січня-березня перевищено більш ніж на 968,5 млн. грн.

Із загальної суми до держбюджету впродовж цього часу перераховано майже 1 млрд. 260 млн. грн. податкових платежів. Місцеві скарбниці впродовж січня березня 2017 року отримали понад 1 млрд. 295,3 млн. грн.  Порівняно з минулорічним приріст склав 553,5 млн. грн. та 415 млн. грн. відповідно.

Таке збільшення надходжень, високопосадовець пояснює позитивною динамікою у сплаті основних бюджетоформуючих платежів, таких як податок на доходи фізичних осіб, єдиний податок, плата за землю та екологічний податок.

Як наголошує очільник фіскальної служби області Руслан Осмоловський, сьогодні стабільності у виконанні прогнозованих показників вдається досягати, насамперед, завдяки свідомому ставленню платників податків регіону до перерахування належного у казну, підвищенню мінімальних зарплат, а також посиленню заходів із легалізації доходів та детінізації економіки.



Переглядів: 2026
Поширень: 0