А це майже на 420 млн.грн. більше минулорічних показників та майже 200 млн.грн. додаткових доходів до запланованих місцевими бюджетами.

За словами начальника Головного управління ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського збільшення надходжень демонструє прогнозовано позитивну динаміку, пов’язану із збільшенням рівня оплати праці та іншими податковими новаціями, спрямованими на підвищення інвестиційної активності та децентралізацію місцевих фінансів. Разом з тим, контроль за повнотою і правильністю виплати зарплат найманим працівникам, а також легалізація ринку праці – серед пріоритетних напрямків роботи фіскальних підрозділів регіону.

Руслан Осмоловський зазначає, що протягом січня-березня 2017 року фіскальною службою Вінниччини проведено 64 перевірки з дотримання суб’єктами господарювання діючого законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів. Як наслідок, тільки за рахунок цього, донараховано більш ніж 2,8 мільйон гривень податку на доходи фізичних осіб. З них до бюджету вже надійшло понад 1,7 мільйонів гривень.

Крім того, за рахунок проведення контрольно-перевірочних та організаційних заходів щодо встановлення найманих працівників, праця яких використовується без документального оформлення трудових відносин та належного оподаткування, за перший квартал роботи виявлено 749 фізичних осіб, якими сплачено до бюджету понад 849,3  тис.грн. податку.

Також  виявлено та залучено до оподаткування понад 1788 громадян, які надавали різні послуги, без сплати податків. В підсумку до бюджету надійшло 684 тис.грн.



Переглядів: 1461
Поширень: 0