Загалом за чотири місяці звітного року платники Вінниччини перерахували до зведеного бюджету 3 мільярди 308,6 мільйонів гривень податків і зборів. Цей показник більш як на 1 мільярд 168,8 мільйонів гривень кращий минулорічного”, – наголошує начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський.

При цьому, посадовець зауважує, що перевиконання проти січня-квітня 2016 року простежується як за надходженнями до державної казни – понад 639,1 мільйон гривень, так і за платежами до місцевих  бюджетів – майже 529,7 мільйонів гривень. Це стало можливо завдяки злагодженій роботі Головного управління ДФС та усіх податкових інспекцій Вінниччини, а також розуміння бізнесом важливості своєчасності сплати всіх належних платежів.

Найбільшого приросту у надходженнях зведеного бюджету, порівнюючи з минулим роком, вдалося досягти з податку на доходи фізичних осіб – майже 494,7 мільйони гривень, з податку на додану вартість – близько 498,2 мільйонів гривень та єдиного податку – понад 104,8 мільйони гривень.

Руслан Осмоловський підсумовує: „Наповнення бюджетів податковими платежами, що перебувають у зоні відповідальності підрозділів ДФС Вінниччини, здійснюється не за рахунок тиску на бізнес і збільшення податкового навантаження, а завдяки системному підходу до прогнозно-аналітичної роботи, комплексному відпрацюванню податкових ризиків, зусиллям із легалізації „тіньових” зарплат та зайнятості населення”.



Переглядів: 1650
Поширень: 0