Саме стільки коштів завдяки Вінницькій митниці ДФС вдалось спрямувати на розвиток доріг загального користування, що пролягають у Вінницькій області, за 4 місяці 2017 року.

За словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського завдяки заходам, що були вжиті для забезпечення оперативного та безперебійного здійснення митного контролю й оформлення товарів, Вінницька митниця забезпечила суттєве перевиконання індикативних показників надходжень за січень-квітень звітного року.

Відтак, відповідно до Постанови КМ України від 16.09.2015 №726 “Про проведення експерименту з фінансового забезпечення здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування в усіх областях та м. Києві, а також дорожньої інфраструктури” 50% від цього перевиконання, а саме 64 млн. 744,6 тис. грн. станом на 15 травня 2017 року вже спрямовано на здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування Вінниччини.

Отож, як підсумовує Руслан Осмоловський, стан автомобільних доріг області відтепер залежить і від якісної роботи митників.



Переглядів: 1959
Поширень: 0