Директор Департаменту фінансів Вінницької обласної державної адміністрації Микола Копачевський повідомив про збільшення видатків на виплату літніх відпускних працівникам закладів освіти області.

Згідно зі статистичними показниками фінансових органів області, у 2017 р. необхідно 641,1 млн. грн. для забезпечення літніх відпускних усім працівникам закладів освіти області, що фінансуються з місцевих бюджетів, натомість для реалізації виплат педагогічним працівникам буде спрямовано 534,8 млн. грн. або 83,4% від загальної суми.

Крім цього, прогнозований обсяг видатків поточного року на виплати усім освітянам протягом літньої відпускної кампанії перевищує відповідний показник 2016 року на 50,9%, педагогічним працівникам – на 47,1%.

Протягом 5 місяців 2017 р. обсяг заробітної плати працівникам установ та закладів, що фінансуються з місцевих бюджетів області, зріс на 55,7%, порівняно із минулорічними показниками відповідного періоду.

Цьогоріч видатки на виплату літніх відпускних вінницьким освітянам зростуть більш ніж в половину

Директор Департамену фінансів Вінницької ОДА зауважив, що питома вага виплати відпускних працівникам закладів освіти припадає на червень – 420,6 млн. грн. або 65,8% від розрахункового обсягу, а також на липень – 146,4 млн.грн (22,8%)



Переглядів: 2522
Поширень: 0