Близько 300 профілактичних заходів впродовж січня-червня 2017 року проведено для попередження корупції серед працівників фіскальної служби Вінниччини. Про це інформує управління власної безпеки ГУ ДФС у Вінницькій області.

Крім того, за ініціативи співробітників зазначеного управління здійснено 30 службових (тематичних) перевірок, серед яких 1 за  зверненням юридичної особи. За результатами вказаних перевірок інформація підтвердилась у 23 випадках.

До правоохоронних органів, для прийняття рішення відповідно до чинного законодавства, цьогоріч було направлено матеріали 12 перевірок.

За результатами розгляду матеріалів перевірок управління власної безпеки,  направлених у грудні 2016 – червні 2017 року,  органами прокуратури Вінницької області за перше півріччя поточного року зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань 13 кримінальних проваджень, 6 з яких об’єднано в одне кримінальне провадження. На даний час тривають досудові розслідування. А от матеріали 1 кримінального провадження з обвинувальним актом направлені до суду.

Також, протягом звітного періоду, за матеріалами управління власної безпеки, складено 1 протокол про вчинення адміністративного правопорушення пов’язаного з корупцією, відповідальність за яке передбачена частиною першою статті 1726 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Для всіх небайдужих нагадуємо, що в управлінні власної безпеки ГУ ДФС у Вінницькій області працює цілодобова лінія телефону „довіри” (0432) 660205. Подзвонивши за цим номером, можна повідомити про будь-які корупційні прояви з боку співробітників територіальних органів фіскальної служби регіону чи Вінницької митниці ДФС. 



Переглядів: 1599
Поширень: 0