При сплаті податків громадянами та завдяки плідної праці співробітників Управління Державної міграційної служби України у Вінницькій області з прийому та оформлення паспортних документів місцеві бюджети Вінниччини упродовж січня-серпня 2017 року отримали у своє розпорядження 28 мільйонів 22 тисячі 600 гривень, а це на 22 мільйон 597 тисяч більше ніж за аналогічний період минулого року.

За 8-м місяців цього року Міграційна служба Вінниччини оформила 20 401 паспорт громадянам у вигляді ID-картки.

Із року в рік збільшується кількість громадян, що звертаються до підрозділів УДМС Вінниччини з оформлення закордонних паспортів.

Так у поточному році вже оформлено 62 546 паспортів громадян України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм, що вже майже відповідає кількості оформлених паспортів за 12 місяців 2016 року.

Міграційною службою також надавалися адміністративні послуги з питань отримання дозволу на імміграцію, продовження терміну перебування іноземних громадян, оформлення громадянства та інших.

Крім, цього до адміністративної відповідальності притягнуто 676 іноземців та громадян України за порушення міграційного законодавства.

Всього накладено адміністративних штрафів на суму 91 тисяча 630 гривень, з яких сплачено 70 тисяч 830 гривень.



Переглядів: 2580
Поширень: 0