У серпні Вінницька митниця ДФС перерахувала до державного бюджету 240,4 млн. грн. Зазначені кошти вдалося мобілізувати завдяки здійсненню митного оформлення 145 тис. тонн вантажів, а також пропуску через митний кордон України 48 тисяч транспортних засобів та 303 тисяч громадян.

Із перерахованих до казни впродовж серпня коштів, до загального фонду надійшло 237,5 млн. грн. У цій сумі переважає податок на додану вартість – 207,7 млн. грн. Наступними за розміром є мито – 26,3 млн. грн. та акцизний податок – 2,2 млн. грн. До спеціального фонду спрямовано 2,9 млн. грн.

Сальдо зовнішньої торгівлі товарами, за результатами митних оформлень у Вінницькій митниці ДФС, залишається позитивним і становить 26 млн. дол. США.

При цьому обсяги оподаткованого імпорту склали 88 тисяч тонн, вартістю 40 млн. дол. США.

Серед найбільших платників податків на Вінницькій митниці впродовж серпня 2017 року були суб’єкти господарювання, що проводили митне оформлення  автозапчастин; деревини, лаків та фарб; сільськогосподарської техніки; побутової хімії та сировина для її виробництва;  спортивного одягу та взуття.



Переглядів: 1767
Поширень: 0