Протягом січня-вересня 2017 року Головним управлінням ДФС у Вінницькій області та його територіальними органами було надано 131,9 тисяч адміністративних послуг. З них, Центрами обслуговування платників – 117,5 тисяч таких послуг.

Найбільш запитуваною, як і раніше, є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Станом на 01.10.2017 року надано 61,0 тисячу таких послуг.

Друге та третє місце за популярністю посіли послуги з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та надання витягу з реєстру платників єдиного податку. Цих послуг станом на 01.10.2017 року надано 12,2 тисячі та 12,1 тисячі відповідно.

Додамо, що наразі на території Вінницької області обслуговування платників податків здійснюється у 23 Центрах обслуговування платників, де можна отримати консультаційні, інформаційні та адміністративні сервіси і послуги.  З їхнім місцем розташування та графіком роботи, а також із вичерпним переліком усіх послуг, які можна отримати у ЦОП, можна дізнатись за гіперпосиланням



Переглядів: 2107
Поширень: 0